BLOG

Ons doel is om lokale bedrijven te verbinden door hun producten en of diensten gecombineerd aan te bieden. Hiervoor maken we afspraken met lokale ondernemers. Wij maken relatiegeschenken, themapakketten en presenteren leuke belevenissen en dagjes uit, maar allemaal lokaal!

Pasen

De lekkerste Paasartikelen heb ik al voorbij zien komen, het water loopt me in de mond. Samen met o.a. Bakkerij Scholten en Chocoladerie Magdalena hebben we een heerlijk assortiment samengesteld. Fijn dat ik even mocht voorproeven!

16-03-2021 

Samenwerking

Wat heb ik al een leuke gesprekken gevoerd met zoveel verschillende ondernemers, allemaal gedreven en zin om weer wat te gaan doen. We zijn heerlijk aan het brainstormen en langzamerhand gaan de ideeën vorm krijgen, dat gaan we straks allemaal terug zien in op de website en in de webshop. Nog even geduld...

14-02-2021

Onze Valentijnsactie

In februari 2021 begint ons avontuur. We zijn gestart met een openingsactie voor Valentijnsdag. Je kon je geliefde, of iemand die een hart onder de riem kon gebruiken een tasje cadeau doen met twee heerlijke koeken van Bakkerij Scholten. € 1,- per verkocht tasje ging naar Stichting Maak Chiel Mobiel.

We hebben een fantastische dag gehad. Vele mensen verrast en € 150,- opgehaald voor Chiel.

Een liefdevolle droomstart!